CANINA izdelki za male živali

Canina CANIZECK PLUS za pse

… s sivim brškinom (Cistus incanus)

… najboljši pri obrambi pred klopi

… krepi imunski sistem

 

Poročila iz izkušenj in privatne študije potrjujejo: Rastlinski izvlečki iz sivega brškina (Cistus) očitno delujejo repelentno na klope in komarje. Vzrok za tako delovanje so izredno visoke vrednosti polifenolov in smol (poseben vonj in delovanje taninov). Znano je tudi, da so imunsko šibke živali bolj podvržene napadu klopov in drugih insektov.

 

CISTUS INCANUS syn. CRETICUS, sivi brškin izvira iz Mediterana. Zaradi visokih vsebnosti polifenolov kot tudi favonoidov v listih ima ta rastlina visoko antioksidativno moč: sivi brškin lahko nase veže škodljive radikale in tako ščiti celice na visokem nivoju. Njegov antioksidativni potencial je trikrat večji kot ljudem bolj znan zeleni čaj. Poleg tega pa sivi brškin vsebuje tudi veliko eteričnih olj in smol. Sestavine v sivem brškinu lahko pomagajo pri težavah z želodcem, prebavo, kožo in dihali.

Preko antioksidativnih učinkov te super-rastline se okrepi imunski sistem organizma. Vitamin C deluje s sivim brškinom v Canina CANIZECK PLUS tabletah v sinergiji in daje novo energijo obrambi telesa.

Hkrati CANIZECK PLUS vsebuje tudi neohesperidin, ki je pridobljen iz olupkov španske grenke pomaranče, ki ščiti celice na molekularni ravni in lahko prodre v celico tudi na najbolj neprepustnih mestih.

 

Canina CANIZECK PLUS tablete se uporabljajo kot dodatek k prehrani vsak dan v času sezone klopov. Polno učinkovitost doseže po 3 - 5 dneh.

Za izboljšanje imunskega sistema: uporablja se kot 6 tedenski tretman.