MEKO CATTLE 1 – MINERALNO VITAMINSKI DODATEK ZA TELICE 25KG

Mineralno vitaminski dodatek za telice s sestavo prilagojeno odraščajočim telicam za mlečno proizvodnjo. Dobra oskrba telic z vitamini in minerali v obdobju razvoja in rasti je ključnega pomena za dobro mlečno proizvodnjo v kasnejšem obdobju mlečnih krav.

 

31,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 31,50

MEKO CATTLE 1

Telesni razvoj pri mlečnem govedu je zelo pomemben  že na samem začetku.

Če hočemo dobiti dobre plemenske živali, moramo s pravilno prehrano začeti že v rani mladosti živali. Če delamo napake v prehrani, se nam bo to kmalu poznalo pri odrasli živali – v zmanjšani proizvodnji, slabši konverziji krme, manjši produkciji mleka, slabši plodnosti… Že prej pa lahko napake opazimo v slabšem prirastu, ki mora biti okoli 900g dnevno.

V podjetju Trow Nutrition so razvili mineralno vitaminski dodatek MEKO CATTLE 1, ki je namenjen plemenskim telicam do enega leta starosti oz. do obrejitve. Te mlade živali potrebujejo drugačno sestavo mineralno vitaminskega dodatka kot breje telice ali presušene krave.

Izdelek je cenovno ugoden, vendar pa zelo pripomore k dobri kondiciji telic, ki lahko kasneje dobro začnejo produktivno fazo.

Vsebnosti:
  • 15,0 % kalcij
  • 4,0 % fosfor
  • 11,0 % natrij
  • 3,0 % magnezij

Če vas zanima sestava kliknite tule:

Navodila za uporabo:

MEKO Cattle 1 je zanesljiva dopolnilna rudninska krmna mešanica za teleta, telice in mlado govedo od 120 – 300 kg žive teže. Ta mineralni dodatek zaradi večje vsebnosti vitamina D3 in mikroelementov v primerjavi s kompletnimi krmili lahko dajemo živalim samo do 1 % dnevnega krmnega obroka, preračunano na suho snov.