Balzam za blazinice tačk 100ml

Canina® ZIMSKI BALZAM  za preprečevanje nastanka

ledenih kristalov

in snežnih kepic med blazinicami

 

12,50€
Izdelek je na zalogi


Balzam brez vsebnosti vode – s karitejevim maslom, čebeljim voskom in mareličnim oljem

 

Preprečuje izsušitev blazinic na pasjih tačkah in nastanek razpok na površini blazinic, ki so v zimskem času obremenjene z mrazom, vlago, soljo, ki je potresena po pločnikih, snegom in ledom.

Ker Canina® ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČK ne vsebuje vode, površina blazinic zunaj ne more zmrzniti, tako naredi film na katerega se ne more prijeti sneg ali led. Poleg tega čebelji vosek naredi zaščitno plast na blazinicah in na kožici med prsti, tako se led, sol in umazanija ne prime na kožo in na dlake med prsti. Olje koščic marelic in karitejevo maslo negujejo in utrjujejo blazinice in ohranjajo elastičnost. Tako preprečimo razpoke in manjše ranice, ki jih povzročijo zimske razmere.

Canina® ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČK preprečuje nastanek ledenih kristalov med prsti. Psi gredo lahko brez problema na daljše sprehode, ne da bi se jim sneg in led nabiral na tačkah. To je še posebej pomembno za pse, ki vlečejo sani, lovske pse in pse reševalce.

Olje čajevca in neemovo olje v Canina® ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČK preprečuje lizanje in grizenje tačk, hkrati pa negujejo in oskrbujejo blazinice s svojimi hranilnimi olji.

Canina® ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČKpred vsakim sprehodom namažite čiste blazinice tačk (z roko ali mehko krpo). Vmasirajte tudi v kožico med blazinicami in med prsti. Uporabi se lahko tudi za nego v notranjih prostorih po sprehodu.

© 2019 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve