Kako se lahko z nanosom tega gnojila to leto izogneš slabemu pridelku na svojem vrtu? NARAVNO

Kako se lahko z nanosom tega gnojila to leto izogneš slabemu pridelku na svojem vrtu? (NARAVNO)

Odkrij skrivnost uspešnega vrtnarjenja s pomočjo GARTENAKTIV KR+ in povečaj pridelek za vsaj 20%

POSPEŠUJE RAST

GARTENAKTIV KR+ doda kalcij, dvigne pH in aktivira hranila, da jih lahko rastlina prejme preko korenin v zemlji. S tem bo tvoja zelenjava na vrtu bolje rastla.

povečuje odpornost

GARTENAKTIV KR+ pospeši rast korenin. Zato so rastline bolj odporne proti suši in lažje črpajo hranila. GARTENAKTIV KR+ je bogat z makrohranili (NP), kalcijem in magnezijem ter elementi v sledovih.

Izboljša zemljo

Posebna 100% naravna sestava s čistimi morskimi algami omogoča, da z Gartenaktiv KR+ izboljšamo zemljo, jo rahljamo in preskrbimo rastline s hranilnimi snovmi.

Prepreči

Nerazvitost korenin

Kisla tla

Mah na vrtu/trati

Slabši pridelek

Povečaj pridelek in njegovo kakovost z GARTENAKTIV KR+ iz morskih alg

100% naravna sestava s čistimi morskimi algami omogoča, da z GARTENAKTIV KR+ izboljšamo zemljo, jo rahljamo in preskrbimo rastline s hranilnimi snovmi.

  • Hrani in ščiti mikrobe

  • Povečuje pH v zemlji

  • Ustvari dobre pogoje za rast pridelka

  • Preskrbi zemljo s kalcijem iz morja (morske alge)

  • Okrepi rastlinska tkiva

  • Nevtralizira padavine, ki so obremenjene s kislinami in drugimi škodljivimi snovmi.

Eden izmed kupcev nam je poslal svoj rezultat…

Kako so ljudstva ob obalah že pred tisočletji odkrila moč uporabe morskih alg kot naravni dodatek prsti za izboljšanje pridelkov in donosa?

rastline so bile BOLJ ROBUSTNE IN MOČNEJŠE

Zgodovinsko gledano, so obalni prebivalci opazili, da so rastline, ki rastejo blizu obale, kjer so morske alge naplavile obalo, bolj robustne in močnejše od tistih v notranjosti. Začeli so vključevati morske alge v svoje kmetijske prakse, bodisi tako, da so jih neposredno nanašali na tla ali pa jih uporabljali kot zastirko okoli rastlin.

Prepoznali so številne prednosti uporabe morskih alg kot gnojilo

Sčasoma so ti zgodnji kmetje prepoznali številne prednosti uporabe morskih alg kot gnojilo. Morske alge so bogate z bistvenimi hranili in minerali v sledovih, ki so bistvenega pomena za rast in razvoj rastlin. Vsebuje tudi naravne rastne hormone, aminokisline in koristne mikrobe, ki spodbujajo razvoj korenin, povečajo absorpcijo hranil in izboljšajo strukturo tal.

zatirajo rast plevela in škodljivcev

Poleg tega imajo morske alge edinstvene lastnosti, zaradi katerih so še posebej primerne za uporabo kot gnojilo. Imajo visoko sposobnost zadrževanja vode, pomagajo vzdrževati raven vlage v tleh in zmanjšujejo vodni stres rastlin. Vsebujejo tudi naravne biostimulanse in spojine, ki spodbujajo rast rastlin ter zatirajo rast plevela in škodljivcev.

trajnostno in okolju prijazno gnojilo

Ko se je kmetijstvo razvijalo, in so se razvijale sodobne kmetijske prakse, se je uporaba morskih alg kot gnojil ohranila, raziskovalci in kmetje pa so še naprej raziskovali njihove potencialne koristi. Danes se gnojila na osnovi morskih alg uporabljajo po vsem svetu, tako v sistemih konvencionalnega kot ekološkega kmetovanja, ki pridelovalcem ponujajo trajnostno, okolju prijazno alternativo sintetičnim gnojilom.

POČUTI SE PONOSNO OB POGLEDU NA SVOJ VRT

POČUTI SE PONOSNO OB POGLEDU NA SVOJ VRT

Uživaj v bujnem vrtu, živahnih barv ter zdravih pridelkov.

1x GARTENAKTIV KR+
za boljšo zemljo

Gnojilo za zemljo: Morske alge z gnojilom za zemljo. Izboljša strukturo zemlje, spodbuja mikrobno življenje in zagotavlja rastlinam esencialna hranila.

€ 15,90

Poštnina: € 3,90

“SUPER DUO” za boljši pridelek

1. GARTENAKTIV KR+ (gnojilo za zemljo iz morskih alg)

2. ALGA COMPLEX (koncentrat morskih alg z makrohranili (NPK). To gnojilo podpira koreninski sistem in zgodnji razvoj sadik. Uporabljamo ga takoj po presajanju.)

€ 28,80

BREZPLAČNA POŠTNINA

“Trije nepogrešljivi”
za tvoj vrt

1. ALGA COMPLEX KR+ (morske alge za sadike)

2. GARTENAKTIV KR+ (gnojilo za zemljo iz morskih alg)

3. CORALITE KR+ (gnojilo za paradižnike in plodovke iz morskih alg)

€ 39,60

BREZPLAČNA POŠTNINA

ZALOGA JE OMEJENA!

Predviden čas dostave: 2-3 dni

Na vrtu imamo težko zemljo in korenček mi ni še nikoli zrasel. Vedno so bili kratki in zelo majhni. Tudi česen je slabo delal. Svetovali so mi GARTENAKTIV KR+. Potresla sem ga po zemlji in prvič sem na svojem vrtu vzgojila lepo dolgo korenje, pa tudi česen je imel zdrave velike stroke in ni pokal v zemlji.

Špela, Kranj

Moje sadike solate in paprik sem šprical z rjavimi algami ALGA COMPLEX, ko sem jih prepikiral v večje lončke. To sem naredil takoj po presaditvi. Niti ena ni ovenela! Pridelal sem veliko zdravih in močnih sadik. Ko sem te sadike presadil v rastlinjak sem naredil enako in rastline so se izjemno dobro ukoreninile.

Miha, Medvode

PRIPRAVA

Ob pripravi na sejanje na gredice potresemo 5 do 10 kg Gartenaktiva KR+ na 100m2 ter zadelamo vrhnjo plast.

KOMPOST

Z njim lahko pospešimo tudi razgradnjo komposta.

Pogosta vprašanja

Da, GARTENAKTIV KR+ je sestavljen iz naravnih in organskih sestavin, ki so varne tako za tvoje rastline kot za okolje. Ne vsebuje škodljivih kemikalij in sintetičnih dodatkov, kar zagotavlja brezskrbnost.

Čas uporabe je odvisen od dejavnikov kot so stanje tal, vrsta rastline in okoljski pogoji. Kot splošno vodilo priporočamo, da GARTENAKTIV KR+ uporabiš na svojem vrtu vedno, ko pripravljaš gredice za nove sadike. Priporočljiva je uporaba čez celo rastno sezono.

Da, GARTENAKTIV KR+ je zasnovan za izboljšanje kakovosti tal in rodovitnosti pri številnih vrstah tal, vključno s peščenimi, ilovnatimi in glinenimi tlemi.
GARTENAKTIV KR+ je namenjen pri vseh rastlinah gojenih v posodah ali loncih. GARTENAKTIV KR+ preprosto naneseš v zemljo za presajanje ali vrt in tako zagotoviš svojim rastlinam hranila, ki jih potrebujejo za zdravo rast.

Da, GARTENAKTIV KR+ je 100% čisti rastlinski-mineralni naravni proizvod. Zaradi naše zavezanosti k uporabi naravnih in organskih sestavin, je GARTENAKTIV KR+ idealna izbira za vrtnarje, ki dajejo prednost trajnosti in skrbi za okolje.