MEKO CATTLE PREMIUM – super premium vitaminsko mineralni dodatek za visoko proizvodne krave mlekarice, 25KG

Najbojši vitamini in minerali za vaše krave

43,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 43,50

MEKO CATTLE PREMIUM

je mineralni dodatek za optimalno preskrbo z vitamini in elementi v sledovih za krave v času laktacije.

Skupaj z IntelliBond elementi v sledovih (by-pass spojine elementov v sledovih, ki so stabilne v vampu) in z naravnim selenom iz kvasa, preprečuje motnje pri zdravju in pri plodnosti, ki izvirajo iz pomanjkljive prehrane.

Visoka vsebnost biotina dodatno izboljšuje zdravje parkljev.

Vrhunski vitamini za visokomlečne krave, ki potrebujejo kakovostne vitamine

Vsebujejo visoke vrednosti biotina, ki je zelo pomemben za dobre in zdrave parklje.

Cink, baker in mangan so v posebni by-pass INTELLIBOND obliki, ki preidejo presnovo v vampu in jih lahko organizem uporabi preko tankega črevesja.

MEKO CATTLE PREMIUM

je najboljši dodatek v kolekciji MEKO mineralov in vitaminov za krave molznice.

Odločna podpora za visoko produktivne krave molznice. Če želite imeti optimalno preskrbo krav molznic, je to najboljša izbira. Receptura, ki je posebej narejena za krave molznice, ki potrebujejo najboljšo podporo za dobro mlečnost, imunski sistem in za plodnost.

MEKO CATTLE PREMIUM vsebuje elemente baker, mangan in cink v posebni obliki: Intellibond Cu, Mn, Zn. Pripravljeni so na prebavo z inovativno tehnologijo IntelliBond. Krava jih lahko porabi za svoje potrebe in jih ima na voljo v večji količini.

  • Intellibond zaščita je tehnologija, s katero elemente zaščitijo pred encimi in mikroorganizmi v vampu in se resorbirajo šele v tankem črevesju direktno v kri in so tako na voljo za potrebe krave, ki te elemente potrebuje za svoje zdravje.
  • Visoke vrednosti biotina v MEKO CATTLE PREMIUM pomagajo ščititi parklje in pospešujejo rast parkljev.
Navodila za uporabo dnevno za žival

Ta mineralni dodatek zaradi večje vsebnosti vitaminov A, D3 in mikroelementov v primerjavi s kompletnimi krmili smemo dodajati kravam samo do 1 % dnevnega obroka, preračunano na suho snov.